KLAAR OM DE WEG OP TE GAAN?

Gelukkig! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe chauffeurs. DHL is de grootste logistiek dienstverlener ter wereld en heeft ook in Nederland een gigantisch en vooral groeiend netwerk van zakelijke klanten. Kruip achter het stuur van onze gele wagens en bezorg jezelf een wereldbaan.
ONTVANG JE ROOSTER RUIM VOORAF
Je rooster krijg je twee weken van tevoren. Ook werk je zo veel mogelijk op vaste tijden, en ben je in de weekenden vrij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Doordat we steeds slimmer plannen, kun jij in onze app al maanden vooruitkijken.
EEN FIJNE BAND MET JE KLANT
Of je nu één pallet of een hele lading komt afleveren: je wordt altijd met open armen ontvangen. Je rijdt bovendien vaak dezelfde routes, waardoor je onze vaste klanten steeds beter leert kennen. Even kletsen met een kop koffie erbij? Zwart, zonder suiker!
JOUW BAAN VOOR DE TOEKOMST
DHL is de nummer één logistieke dienstverlener ter wereld, en dat biedt perspectief. Zeker voor chauffeurs, onze belangrijkste medewerkers. Ga aan de slag in een cruciale sector en blijf jezelf ontwikkelen bij een bedrijf dat je graag ziet groeien.

OP PAD MET WILL

En, lijkt het je wat? Duik anders eerst nog even in de werkdag van Will, die al vier jaar als chauffeur voor DHL rijdt. Dan weet je nóg beter hoe het er bij ons aan toegaat.

RIJBEWIJS C

Heb je een rijbewijs C, dan is de bakwagen jouw kantoor. Je rijdt als distributiechauffeur door jouw regio en bent een vertrouwd gezicht voor onze zakelijke klanten. Op sommige locaties is het ook mogelijk om je CE-rijbewijs te halen als C chauffeur.

RIJBEWIJS CE

In het bezit van een rijbewijs CE? Dan bestuur je zonder moeite een combinatie en wissel je tussen dag- en nachtdiensten. Als je ‘s nachts werkt, kun je rekenen op aantrekkelijke toeslagen. Bovendien rijd je langere routes, met minder stops onderweg. Lekker doorrijden, dus!

MAAK KENNIS MET ONZE CHAUFFEURS

Ivan - Chauffeur

‘Dit rooster geeft me precies de juiste werk-privébalans’

Abdel - Chauffeur

‘Tijdens het werken voel ik me zo vrij als een vogel’

Kevin - Chauffeur

‘Onze klanten zijn altijd blij om je te zien!’