LAAT JIJ LOGISTIEKE DROMEN UITKOMEN?

Als sales professional bij DHL kies je niet voor een baan, maar voor een carrière. Want werken in een snelgroeiende sector biedt perspectief. Of je nu een nieuwe dienst introduceert, lokale bedrijven adviseert of ons internationale netwerk vergroot: jij helpt onze zakelijke klanten groeien, en wij jou.
VOLOP DOORGROEI-MOGELIJKHEDEN
Wil je stappen zetten binnen je functie, leidinggeven of internationaal carrière maken? We maken graag ruimte voor je groei. Onder andere met trainingen van externe opleiders, gericht op je talent en persoonlijke ontwikkeling.
ÉCHT WAARDE TOEVOEGEN
We willen weten waar onze klanten van dromen. En waar ze wakker van liggen. Dan pas kunnen we namelijk écht met ze meedenken. Geen transactionele verkoop dus, maar eerlijk en waardevol advies.
WERKEN BIJ EEN WERELDMERK
DHL is de nummer één logistieke dienstverlener ter wereld. Die naamsbekendheid maakt keiharde sales overbodig – nieuwe klanten zijn vertrouwd met ons merk en willen vooral weten: hoe kunnen jullie mij helpen?

ONZE ROUTE RICHTING  EEN GROENE TOEKOMST


Als koploper in de logistiek hebben we een grote verantwoordelijkheid voor de planeet. Daarom maken we onze diensten en processen steeds milieuvriendelijker, en stellen we duurzame doelen. We willen bijvoorbeeld dat 50% van onze sales in 2025 uit groene oplossingen bestaat. Denk aan klimaatneutrale bezorgopties of slimme afvalbesparingen. Om onze uitstoot uiteindelijk terug te brengen tot nul, zijn we nu al hard bezig. Kijk maar onze elektrische bezorgauto’s, ons compensatieprogramma GoGreen en ons hypermoderne sorteercentrum in Zaltbommel met maar liefst 11.000 zonnepanelen op het dak.


 

GROTE ORGANISATIE, RELAXTE WERKSFEER

Kom je werken bij DHL, dan krijg je er wereldwijd ruim een half miljoen collega’s bij. Toch zien we onszelf niet als een typische multinational. Er is bijvoorbeeld weinig ruimte voor politiek, want we willen allemaal hetzelfde: mensen met elkaar verbinden. Op kantoor kent iedereen je binnen no-time bij naam. De CEO, die loop je regelmatig bij de koffieautomaat tegen het lijf, en anders stap je gewoon eens de boardroom binnen. De deuren staan altijd voor je open.

Sales

Onderweg met Frank

Heb je interesse in een sales job bij DHL? Bekijk de video van Frank waarin hij je meer vertelt over zijn rol als accountmanager bij DHL.
Wat mij vooral opviel is, dat alles mogelijk is, zolang je zelf de tijd investeert en initiatief toont.
NienkeInside Sales Executive

DIT VINDEN ZIJ VAN HUN BAAN

Martine – Key Accountmanager

'De duurzame drive van DHL was voor mij doorslaggevend'

Samira - Business Development Manager Major Accounts

De juiste begeleiding is key, en die krijg je bij DHL

Jurriaan - Key Accountmanager

Als je trackrecord goed is, kun je hier op allerlei manieren groeien.