Aandacht, beloofd

Koerieren bij DHL Express is meer dan alleen rondrijden. Je maakt onze klanten blij met hun zendingen, die jij met veel plezier en op tijd aflevert. Ook ben je specialist. Je adviseert onze klanten over bijvoorbeeld douanezaken en veiligheidsregels. We zorgen er dan ook voor dat jij de juiste trainingen krijgt om jouw werk top uit te kunnen voeren en zorgen voor een heel fijn team, met behulpzame collega's.

Swen - Koerier

Swen werkt als koerier op ons servicecenter in Den Hoorn. Hij verruilde zijn leidinggevende functie om bij ons aan de slag te gaan als koerier. Lees hier zijn verhaal.

Julian - Koerier Hoofddorp

Ik ben Julian van der Wouw. DHL Express had een erg mooi salaris, vooral voor iemand van mijn leeftijd en hele goede arbeidsvoorwaarden, vandaar dat het mijn interesse trok.

Rob - Koerier Breda

Eigenlijk ben ik afgestudeerd als journalist. Na mijn afstuderen ben ik echter eerst bij DHL terecht gekomen. Een deadline halen is me vanwege de studie niet vreemd en als koerier haal je dagelijks honderden deadlines.

Top 5 leukste reacties van klanten in Corona tijd

Ben jij ook benieuwd naar hoe de afgelopen tijd was voor onze koeriers? Jelle is koerier bij ons op servicecenter Maastricht. Hij verteld over wat hij voor reacties tegenkwam!

Top 5 van grootste ergernissen op de weg

Hoeveel onze koeriers ook van hun werk houden, je kunt er niet omheen. Wegversperringen, files en veel meer. Marjolein (koerier van het jaar 2017) deelt hier de grootste ergernissen die zij tegenkomt op de weg...

3 onmisbare tips om het snelst van A naar B te komen

Onze koeriers doen er alles voor om goede service te leveren aan onze klanten. Onderdeel van deze service is de snelheid. Hoe we deze willen borgen? Met een ijzersterk netwerk en slimme koeriers (die niet te hard rijden)! Erkan geeft je hier tips...