Aandacht, beloofd

Koerieren bij DHL Express is meer dan alleen rondrijden. Je maakt onze klanten blij met hun zendingen, die jij met veel plezier en op tijd aflevert. Ook ben je specialist. Je adviseert onze klanten over bijvoorbeeld douanezaken en veiligheidsregels. We zorgen er dan ook voor dat jij de juiste trainingen krijgt om jouw werk top uit te kunnen voeren en zorgen voor een heel fijn team, met behulpzame collega's.

Endie - Koerier Amsterdam

Endie werkt sinds een jaar als koerier op ons service center in Amsterdam. Benieuwd naar zijn ervaringen tot nu toe? Lees dan snel verder!

Phieke - Koerier Eindhoven

Phieke werkt al meer dan 20 jaar als koerier voor DHL Express! Waarom ze deze baan nog steeds elke dag met plezier doet, vertelt ze jou graag! Lees snel verder!

Chi-Fei - Koerier Maastricht

Chi-Fei werkt al 4 jaar als koerier voor DHL Express in Maastricht. In 2019 is hij uitgeroepen tot beste koerier van Nederland! Zijn ervaring binnen de organisatie lees je hier!

Top 5 leukste reacties van klanten in Corona tijd

Ben jij ook benieuwd naar hoe de afgelopen tijd was voor onze koeriers? Jelle is koerier bij ons op servicecenter Maastricht. Hij verteld over wat hij voor reacties tegenkwam!

Top 5 van grootste ergernissen op de weg

Hoeveel onze koeriers ook van hun werk houden, je kunt er niet omheen. Wegversperringen, files en veel meer. Marjolein (koerier van het jaar 2017) deelt hier de grootste ergernissen die zij tegenkomt op de weg...

3 onmisbare tips om het snelst van A naar B te komen

Onze koeriers doen er alles voor om goede service te leveren aan onze klanten. Onderdeel van deze service is de snelheid. Hoe we deze willen borgen? Met een ijzersterk netwerk en slimme koeriers (die niet te hard rijden)! Erkan geeft je hier tips...