Plan jij onze routes zo slim mogelijk in?

Als transportplanner bij DHL ben je een belangrijke schakel in de transportketen van de diverse DHL-onderdelen. Door jouw inspanningen worden ritten zo efficiënt mogelijk gepland gereden en klanten op tijd beleverd!
Transportplanner bij Freight

Transportplanner bij Freight

Als transportplanner bij DHL zorg je ervoor dat charters en routings worden ingepland conform de afspraken met onze klanten. Daarbij let je op indeling van de vrachtwagens, tijdige levering en afhaling, kostenbeheer, meebeslissen met inzetten charters, inkopen van ruimte bij vervoerders. Kortom: een hele gevarieerde functie waarbij geen dag hetzelfde is!
Transportplanner bij DHL Parcel

Transportplanner bij DHL Parcel

Never a dull moment’ is op jouw werk als planner bij DHL écht van toepassing. Je werkt te midden van alle dynamiek en gaat dagelijks met een voldaan gevoel naar huis. Als planner bij DHL werk je in diverse diensten; de ene week werk je overdag, de andere week in de avond en weer een volgende week in de nacht. De onregelmatige diensten zijn vooraf bekend, waardoor je een optimale balans tussen werk- en privé houdt. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke toeslag voor de onregelmatige diensten, conform onze cao.
Het uitdagende van een baan als Planner is ongetwijfeld de afwisseling; geen dag is hetzelfde! Je moet echt een duizendpoot zijn. Wel heb je een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk.
SallahSenior Planner bij DHL Freight
Geen dag is hetzelfde. Transport staat niet stil. Dat maakt het werk als Planner Transport uitdagend. DHL is een wereldomvattend bedrijf, je kunt hier veel bereiken, groeien en een carrière opbouwen.
Steven Planner Transport