Plan jij onze routes zo slim mogelijk in?

Je kunt je thuis geen voorwerp of product indenken of DHL zorgt er dagelijks voor dat dit bij jou terecht kan komen. Als Planner heb je hierin een belangrijke en onmisbare taak: jouw dag is succesvol als alle orders op tijd de deur uit zijn of bij de klant worden geleverd.
Transportplanner bij Freight

Transportplanner

Als transportplanner bij DHL zorg je ervoor dat charters en routes worden ingepland volgens de afspraken met onze klanten. Daarbij let je bijvoorbeeld op indeling van de vrachtwagens, tijdige levering en afhaling, kostenbeheer, inzetten charters of inkopen van ruimte bij vervoerders. 
Transportplanner bij DHL Parcel

Warehouseplanner

Je zorgt ervoor dat onze orders worden ingedeeld met prioriteit en datum. Deze worden daarna opgepakt door de operators. Als Warehouseplanner geef je ook advies aan Shift Managers voor bijvoorbeeld de bezetting, telplan, backlog en bulkorders.
Het uitdagende van een baan als Planner is ongetwijfeld de afwisseling; geen dag is hetzelfde! Je moet echt een duizendpoot zijn. Wel heb je een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk.
SallahSenior Planner bij DHL Freight
Geen dag is hetzelfde. Transport staat niet stil. Dat maakt het werk als Planner Transport uitdagend. DHL is een wereldomvattend bedrijf, je kunt hier veel bereiken, groeien en een carrière opbouwen.
StevenPlanner Transport