Operationeel leiding geven bij DHL

Haal je graag het beste uit je team en kun je comfortabel leiding geven aan grotere groepen collega's? Bij DHL groeien we stevig door en daardoor zoeken we met regelmaat leidinggevend talent voor onze Operational Management posities.

Logistiek Teamleider & Supervisor bij DHL

Wil je weten hoe het is om als Logistiek Teamleider of Supervisor bij DHL Parcel aan de slag te gaan? Bekijk de video waarin onze collega's je meer vertellen over hun werk!
Teamleider Logistiek

Teamleider Logistiek

Als logistiek teamleider zorg je voor de directe aansturing van chauffeurs, magazijnmedewerkers of onze sorteerploeg
Supervisor Logistiek

Supervisor Logistiek

Als logistiek supervisor geef je direct leiding aan de teamleiders. Je bewaakt hierbij het gehele operationele proces. 

Supervisor Operations

Als supervisor operations ben je verantwoordelijk voor het aansturen van koeriers en het optimaliseren van de sorteerprocessen. Je bent iedere dag op zoek naar oplossingen die het proces nog beter laten verlopen. 

Operations Supervisor bij DHL Express

DHL Express staat voor 'Aandacht, beloofd'. Wij zoeken dan ook leidinggevende die naast de focus op klanten, zendingen en service, de volledige aandacht geven aan hun teams. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Dustin vertelt je graag meer.
Het geeft mij veel energie om er dagelijks voor te zorgen dat alle medewerkers hun werkzaamheden goed, veilig en met de juiste tools kunnen uitvoeren.
AlexSV Support Roosendaal