De warme ‘as one' cultuur binnen DHL Express en de ‘can-do' mentaliteit passen erg goed bij mij.
TomRecruiter

Hoi, ik ben Tom Heuvingh

Ik ben 31 jaar en werk sinds afgelopen maand bij DHL Express binnen het Recruitment team. De afgelopen 6 jaar heb ik bij een recruitmentbureau gewerkt voor verschillende klanten. Hier werkte ik in een zeer individualistische rol. Bij DHL Express heb ik het warme familie gevoel kunnen vinden wat goed bij mij past. De warme ‘as one’ cultuur binnen DHL Express en de ‘can-do’ mentaliteit passen erg goed bij mij. Ondertussen gaat er al geen dag meer voorbij waarin ik DHL ergens zie op straat of op een andere manier tegenkom wat dit familiegevoel alleen maar versterkt.

Recent gestart...

Aangezien ik pas recent ben gestart bij DHL Express verwacht ik dat het mooiste of leukste moment bij DHL Express nog moet komen. Toch heb ik de afgelopen weken al zeer veel leuke ervaringen meegemaakt. Zo mocht ik in mijn inwerkperiode een route meerijden met een ervaren koerier van het SVC in Apeldoorn. Dit heeft mij een nog beter beeld gegeven hoe belangrijk de koeriers zijn voor de operatie. Het was een onwijs leerzame maar ook hele gezellige dag. Je bent echt zelfstandig bezig en moet goed kunnen plannen en tegelijkertijd heel professioneel en sociaal zijn bij de klanten. Uiteraard zat ik in de bus bij een uitstekende chauffeur wat natuurlijk ook van belang is als koerier!

Hart voor de zaak

Mijn team is een fijne mix van energieke collega’s die samen de recruitment oppakken. Voor mijn functie ben ik op verschillende locaties van DHL Express. Het is leuk om te zien dat elke locatie weer anders is maar in sommige opzichten toch ook hetzelfde. Overal heerst die familiaire sfeer waar mensen hart voor de zaak hebben en samen werken aan hetzelfde doel. Mijn eerste weken bij DHL Express hebben mij echt positief verrast. Je wordt direct opgeslokt door de positieve sfeer en warme omgeving die er heerst op de verschillende locaties, daarom zou ik anderen ook zeker aanbevelen om eens bij DHL Express te komen kijken.

Geschreven door: Tom Heuvingh
Corporate Recruiter bij DHL Express