Mijn naam is Marije

In 2006 ben ik als tijdelijke uitzendkracht bij DHL Express gaan werken. Al mijn vorige werkgevers waren klant van DHL Express dus ik kende die grote gele pakjesboer wel. Werken bij deze grote wereldwijde internationale organisatie en in een dynamische omgeving sprak mij wel aan. Ik zei mijn vaste baan op en tekende voor een opdracht voor 4 maanden. Mijn voornemen om mezelf onmisbaar te maken in deze periode is gelukt: inmiddels werk ik al 12 jaar met veel plezier voor DHL Express! Ik startte op de afdeling Recruitment en Redeployment. De grootte van het bedrijf was eerst wel even wennen, maar maakte het werk tegelijkertijd ook heel veelzijdig.

DHL zorgt goed voor je en ook de informele bedrijfscultuur vind ik fijn. Het is hard werken met z'n allen, maar er is ook ruimte om heel veel lol te maken.
MarijeSenior HR Business Partner

Onze cultuur 

Ik kreeg de kans om een opleiding te volgen die aansloot bij mijn ambities om door te groeien binnen DHL. Toen er een HR Business Partner met zwangerschapsverlof ging, kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen en mocht ik haar (tijdelijk) vervangen. Dit resulteerde in een vaste aanstelling als HR Business Partner binnen DHL Express.
DHL geeft je de kansen en de mogelijkheden om te leren en groeien. DHL zorgt goed voor je en ook de informele bedrijfscultuur vind ik fijn. Het is hard werken met z’n allen, maar er is ook ruimte om heel veel lol te maken. DHL denkt mee met haar medewerkers op het gebied van ontwikkeling, sport, gezondheid en ontspanning.
DHL is een hele grote organisatie, maar er is onderling een grote verbondenheid: hoe uitdagend de opdracht ook is, met doorzettingsvermogen, collegialiteit en samenwerking, kunnen we alles aan.

Mijn mooiste herinnering 

Ik heb heel veel mooie herinneringen aan DHL en elke dag komen er weer nieuwe bij. Ooit heb ik eens een speciale zending persoonlijk mogen bezorgen in Abu Dhabi. ’s Ochtends niets vermoedend op weg naar werk in de auto. Diezelfde middag de opdracht om binnen 24 uur iets af te leveren. Als je dan met je pakje in Abu Dhabi loopt denk je: wauw wat werk ik toch voor een gaaf bedrijf!

Dit gevoel krijg ik altijd als ik het rood/gele logo van DHL zie. Want waar ter wereld je ook bent, DHL is er voor iedereen!!