Over mij

Ik ben Julian van der Wouw. Ik ben 19 jaar en werk nu ongeveer 7 maanden als koerier bij DHL Express in Hoofddorp. Vorig jaar ben ik geslaagd voor mijn VWO en besloot ik een tussenjaar te nemen. Ik wilde niet het hele jaar stil zitten en dus ben ik opzoek gegaan naar een fulltime baan. Na lang zoeken kwam ik terecht bij DHL Express. DHL Express had een erg mooi salaris, vooral voor iemand van mijn leeftijd, en hele goede arbeidsvoorwaarden, vandaar dat het mijn interesse trok.

 

Het is ook leuk om te zien dat DHL Express behoorlijk aanwezig is in de racerij. Zij zijn onder andere officieel partner van de Formule 1 en sponsor van de WTCR auto van Tom Coronel.
JulianKoerier Hoofddorp

Waarom koerieren bij DHL Express?

Als koerier krijg je heel veel vrijheid bij DHL Express. In de route bepaal je helemaal zelf wat je doet en hoe je de route rijdt. De vrijheid en zelfstandigheid die je hebt, vind ik heerlijk en je leert er ook nog eens heel wat van. Ik krijg er altijd energie van als mensen blij zijn met hun pakket. Je hebt er elke dag wel één zuurpruim tussen zitten, dat hoort er nou eenmaal bij. De sfeer op de werkvloer vind ik erg fijn. Even een praatje met de manager over de weekendplannen komt regelmatig voor en je kan over alles praten met je supervisor.

 

Auto's zijn mijn passie

Ik ben een enorme liefhebber van auto’s. Ik vind het dan ook erg leuk om de hele dag in een bus te rijden, vooral door krappe straatjes. Ik zie dat als een soort van challenge. Het is ook leuk om te zien dat DHL Express behoorlijk aanwezig is in de racerij. Zij zijn onder andere officieel partner van de Formule 1 en sponsor van de WTCR auto van Tom Coronel. Toevallig stond er laatst een race simulator in de loods waarmee je in die WTCR auto op het circuit van Zandvoort kon rijden. De 9 snelste DHL’ers van Nederland krijgen dan VIP kaarten voor de Race Dagen op Zandvoort. Best wel vet!

Geschreven door: Julian van der Wouw
Koerier in Hoofddorp