Dé beste koerier

Sinds 2017 organiseert DHL Express Nederland ieder jaar de Best Courier Challenge NL. Tijdens deze competitie strijden onze beste koeriers én – sinds dit jaar- ook onze beste fietskoeriers om de titel Beste (fiets)koerier van Nederland. De winnaar van de Courier Challenge vertegenwoordigt ons land tijdens de Europese competitie die wordt gehouden op de Slovakia Ring in Bratislava.

Ieder Service Center vaardigt haar beste koerier en fietskoerier af om deel te nemen aan de challenge. Alle deelnemers voeren tijdens de competitie activiteiten uit die met hun dagelijks werk als (fiets)koerier te maken hebben. Zo rijden of fietsen ze een route waarbij een aantal pick-up & delivery activiteiten moeten worden uitgevoerd. Uiteindelijk wint degene die op alle onderdelen in totaal het hoogst aantal punten heeft behaald.

 

Samen maken we er een mooi feestje van 

Verder is de Best Courier Challenge NL altijd een mooi event voor DHL-collega’s en hun families. Naast de mogelijkheid om de deelnemers aan te moedigen en te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje, is er entertainment voor jong en oud geregeld. Zo is er voor de kinderen een springkussen en kunnen ze zich laten schminken, is er een voetbaltafel en een racesimulator. Kortom: vertier voor iedereen!

 

Onze winnaars! 

2017                Jeroen Feron, Service Center Maastricht

2018                Marjolein Prins, Service Center Amsterdam

2019                Chi-Fei Wan, Service Center Maastricht

 

 

Lady of the ring

In 2018 was Marjolein Prins de eerste vrouwelijke koerier die in Bratislava meedeed aan de Europese competitie. Zij ging er met de titel Beste Koerier van Europa vandoor! Een opmerkelijke prestatie

 

Winnaar Best Bike Courier Challenge NL

2019             Wouter Meijer, SVC ZWO