Operations Supervisor in Zwolle

Mijn naam is Marcel, supervisor bij DHL Express Zwolle. Halverwege 2014 kwam ik bij DHL Express Apeldoorn te werken als koerier. In die tijd was het financiële crisis. Ik had net mijn HBO studie bedrijfseconomie voltooid en was op zoek naar werk. Aangezien ik tijdens mijn studie een bijbaan had bij een postbedrijf, was ik op zoek naar werk in de pakketbezorging. Zo begon ik te werken bij DHL Express met de insteek om dat tijdelijk te doen.

Het leuke aan het werken bij DHL Express is dat het allemaal erg gemoedelijk is. Ik ontdekte dat dit niet alleen in Apeldoorn zo is, maar bij elke DHL Express vestiging in Nederland en over de wereld.
MarcelOperations Supervisor Zwolle

Van uitzendkracht naar supervisor

Ik vond het werk zo leuk dat ik er niet meer ben weg gegaan. Mijn uitzendcontract werd omgezet in een vast dienstverband. Telkens leerde ik meer routes. Hierdoor reed ik dagelijks in een ander gebied en ik kwam constant nieuwe mensen tegen. Hier kreeg ik enorm veel energie van. Al snel groeide ik verder via ondersteunende functies in de loods en kwam vervolgens terecht op dispatch (planner) als aanspreekpunt van alle routes. Ik sprak iedereen en kende iedereen zijn verhaal van die dag. Toen er een plekje vrijkwam, ben ik back-up supervisor in Apeldoorn geworden en daarna voor het “echt” supervisor geworden bij DHL Express in Zwolle

Verder dan Nederland

Het leuke aan het werken bij DHL Express is dat het allemaal erg gemoedelijk is. Toen ik mijn eerste dag naar DHL kwam was ik erg zenuwachtig. Ik werd gelukkig direct in het team opgenomen. De gemoedelijke sfeer die er hangt is prachtig. Ik ontdekte dat dit niet alleen in Apeldoorn zo is, maar bij elke DHL Express vestiging in Nederland en over de wereld. Ik vergeet nooit meer dat een klant mij blij vertelde: “Ik heb dit pakket eens gevolgd. Gisteren lag het in Italië, vanochtend op Schiphol en nu is het 16:00 uur en is het bij mij in Nijmegen”.

 

De waardering van de klant voor het enorm snelle afleveren van een pakket, is het mooiste wat er is.

Geschreven door: Marcel van Gurp
Operations Supervisor in Zwolle