Iedereen die bij DHL Express werkt is onderdeel van de geel rode familie dat vind ik erg mooi om mee te maken!
LoekRecruiter

Hoi ik ben Loek,

Ik werk sinds 1 maart 2020 bij DHL Express als Corporate Recruiter. Eigenlijk werk ik dus nog best wel kort bij DHL Express, echter heb ik wel al een jaar vanuit mijn vorige werkgever samengewerkt met DHL Express. Tijdens dat jaar leerde ik het bedrijf DHL Express kennen als een bedrijf vol resultaatgerichte, leuke, vriendelijke mensen. Toen ik aan het einde van het jaar de mogelijkheid zag om hier te solliciteren hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken. Vanaf het eerste moment had ik een klik met het bedrijf en dat heeft er toe geleid dat ik hier nu in de rol van Corporate Recruiter actief ben. We hebben in 2020 mooie, uitdagende doelen gezet voor het recruitment team. Die doelen najagen heb ik super veel zin in!

 

Een gezellige, professionele familie met veel uitdagingen

Ik vind het echt super gaaf om voor DHL Express te werken. In mijn eerste maand ben ik erachter gekomen hoe groot dit bedrijf eigenlijk is. Daarnaast ook hoe belangrijk elke schakel is in het proces wat hier dagelijks loopt. Om dan verantwoordelijk te zijn voor het vinden van de juiste kandidaten die de nieuwe belangrijke schakel worden vind ik heel tof. Ik zit in een jong, energiek team wat de resultaatgerichtheid ook graag afwisselt met een stukje plezier en gelach en dat maakt het een super gezellig team. Zelfs in de tijden van afstand proberen we elkaar toch wel op te zoeken op andere manieren om het teamgevoel levende te houden. Elke dag is anders, heeft nieuwe uitdagingen en is gezellig werken. Dit maakt dat ik met een glimlach achter mijn laptop ga zitten of in de auto stap. De uitdagende, gezellige, professionele en familiaire sfeer zijn voor mij punten die aanspreken binnen dit bedrijf. Dus als je dat zoekt in je werk ben je hier op je plek!

 

Iedereen voor geel en rood

Tot nu toe is het leukste moment wat ik heb meegemaakt bij DHL Express mijn start geweest. In de eerste week heb ik een aantal verschillende locaties mogen zien en heb ik daar mooie verschillen in gezien maar ook hele mooie overeenkomsten. Zo is mij opgevallen dat waar je ook komt bij DHL Express iedereen gemoedelijk en vriendelijk is. Iedereen die bij DHL Express werkt is onderdeel van de geel rode familie dat vind ik erg mooi om mee te maken! In de moeilijke periode waar we nu inzitten is de samenhorigheid bijzonder sterk op te merken binnen het bedrijf. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan de slag te gaan bij DHL Express. Hopelijk kan ik dan ook nog heel veel mooie, leuke, bijzondere herinneringen hier meemaken.

Geschreven door: Loek Wansink
Corporate Recruiter bij DHL Express