Aandacht, beloofd

Wil jij werken bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Bij DHL Express verzenden wij geen pakketten, maar verhalen naar 220 landen over de hele wereld. Als supervisor zorg jij ervoor dat al onze medewerkers de beste service verlenen aan onze kanten. Hoe je dit doet? Door jouw team de aandacht te geven, die wij beloven. Dit kun jij natuurlijk alleen doen door de aandacht en middelen die wij jou als supervisor bieden. Denk hierbij aan een fijn team en aan trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden!

Timothy - Supervisor Operations

Timothy werkt als Supervisor Operations op ons service center in Apeldoorn. Hij is daar verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de koeriers en helpt ook bij werving van nieuwe werknemers. Hoe hij dit ervaart? Dat lees je hier!

Sander - Supervisor Operations

Sander werkt als Supervisor Operations op ons service center in Eindhoven. Hij is daarbij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van de koeriers. Hoe hij dit ervaart? Dat lees je hier!

Steven - Duty Manager Aviation

Vier jaar geleden kreeg ik tijdens mijn intro cursus een rondleiding door onze hub op Schiphol. Nu, vier jaar later, geef ik deze rondleidingen zelf en mag ik nieuwe werknemers binnen ons schitterende bedrijf verwelkomen.

De 5 eigenschappen van een goede supervisor

Het werk van een Supervisor bij DHL Express brengt genoeg uitdagingen met zich mee, maar welke eigenschappen zijn eigenlijk belangrijk om een goede supervisor te kunnen zijn? Roel vertelt jou er graag over!

Het internationale netwerk van DHL Express

DHL is actief in elk land ter wereld en mag daarom met recht het meest internationale bedrijf ter wereld worden genoemd. Hoe het netwerk van DHL Express eruit ziet? Dat vertelt Michel jou graag!

Hoe werken en studeren te combineren is bij DHL Express

Dennis vertelt over zijn rol bij DHL Express als Operations Supervisor. Hij combineert zijn dagelijkse werkzaamheden als Supervisor met een studie. Hoe hij dit voor elkaar krijgt? Dat lees je hier.