Aandacht, beloofd

Wil jij werken bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Bij DHL Express verzenden wij geen pakketten, maar verhalen naar 220 landen over de hele wereld. Ons sales-collega zorg jij ervoor dat je meer en meer mensen kennis laat maken met DHL Express en klanten vooral laat zien dat wij de beste service bieden, die er is. Om dit optimaal te kunnen doen, bieden wij jou veel trainingen en ontwikkelmogelijkheden!

Joyce - Sales Development Manager

Joyce werkt sinds 2003 bij DHL Express en is nu als Sales Development Manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van haar sales collega's. Hoe zij dit ervaart binnen DHL Express? Dat lees je hier!

Joëlle - Same Day Specialist

Joëlle werkt als Same Day Specialist en daarnaast als co-facilitator in het CIS Trainingsteam. Lees hier hoe zij het werken bij DHL ervaart!

Anucha - Business Analyst

Na afronding van mijn studie rechten, was ik nog steeds niet weg te slaan bij DHL Express. De gezellige informele werksfeer die er was, durfde ik niet op te geven.

DHL SameDay: een speciale service binnen DHL Express

Binnen DHL Express bestaat er een speciale service genaamd SameDay. Wat deze dienst zo bijzonder maakt? Daar vertelt Ciska jou graag over.

Ons interne Sales programma

DHL Express is altijd op zoek naar ambitieuze collega's met een passie voor sales. Als jij graag meer wilt leren en klaar bent voor een volgende stap, kun jij je inschrijven voor Generation Next. Wat dit inhoudt? Dat lees je hier...

Training bij DHL Express

Noelle Meisner is begonnen als koerier en inmiddels is zij manager van onze afdeling trainingen. Hier vertelt ze je meer over al die mogelijkheden die DHL Express te bieden heeft.