Aandacht, beloofd

Door te werken als fietskoerier ben jij een ontzettend belangrijke schakel binnen DHL Express. Het koerierswerk is bij ons meer dan pakketten afleveren en draait om efficiënte levering en een topservice aan onze klanten. Daarnaast speel jij een belangrijke rol in ons doel om in 2050 helemaal emissievrij te leveren. Hoe dit mogelijk wordt gemaakt? Door een fijn team, ontwikkel- en trainingsmogelijkheden en aandacht, beloofd!

Mels - Fietskoerier

Mels werkt als fietskoerier in het mooie Haarlem. Hij vertelt jou graag wat deze baan zo speciaal maakt voor hem. Lees hier zijn verhaal.

Barbra - Fietskoerier

Barbra werkt als fietskoerier op ons Service Center in Breda. Zij vertelt jou graag over deze mooie baan. Lees hier haar verhaal.

Steijn - Fietskoerier Amsterdam

Steijn is al sinds 2013 fietskoerier in Amsterdam. Hier lees je hoe zijn werkdag eruit ziet en wat zijn werk zo speciaal maakt.

De Top 5 van grootste uitdagingen als fietskoerier

Het werk als fietskoerier biedt veel vrijheid en je kunt natuurlijk sporten tijdens je werk. Maar onze fietskoeriers komen onderweg ook regelmatig uitdagingen tegen. Nazib heeft de grootste uitdagingen voor jullie op een rijtje gezet.

Cubicycle? Poseren voor de foto? De normaalste zaken voor onze fietskoeriers

Binnen DHL Express zijn wij hard op weg naar het doel om in 2050 volledig emissievrij te leveren. Een van de manieren om dit te bereiken is door meer fietskoeriers in te zetten. Een van onze bijzondere fietsen is de cubicycle. Rosan vertelt hier meer over...

Kapitein op de Hollandse Glorie

In Amsterdam ligt een rood-gele rondvaartboot met de letters DHL erop. Een mooi plaatje? Dat ook. Het allermooiste vinden wij, dat wij hiermee bij kunnen dragen aan groene levering.