Over ons, Nummer één op het gebied van logistiek

DHL Supply Chain, onderdeel van de DPDHL Group is 's werelds leidende logistieke dienstverlener. In de verbonden wereld van nu zien steeds meer bedrijven de kracht van de supply chain bij het voldoen aan de behoeften van de klant.

DHL Supply Chain. Mensen Verbinden.

Als de nr.1 logistieke dienstverlener zijn we enorm ambitieus. Maar ook als werkgever zijn we graag de beste. Elke medewerker draagt bij aan de groei en het algemene succes van de organisatie. Persoonlijke ontwikkeling wordt, nationaal en internationaal, enorm gestimuleerd.

DHL Supply Chain. Levens Verbeteren.

Kom werken in de wereld van DHL. Zoek direct binnen ons actuele vacature aanbod. Ontdek de spirit van DHL en zet vandaag nog de volgende stap in jouw carrière! 

Wereldwijd verbinden

Bij DHL Supply Chain doen we meer dan alleen het verbinden van onze klanten met de wereldwijde economie. Als de grootste specialist op het gebied van contractlogistiek ter wereld creëren we een competitief voordeel voor onze klanten. 

Experts in Supply Chain

We combineren sectorexpertise, een wereldwijd netwerk en lokale kennis met design en beheren supply chains van grondstoffen en productie tot het leveren van afgewerkte producten en retourdiensten.
Werken bij een organisatie waar je kan zijn wie je bent en waar de medewerker centraal staat, wie wil dit nou niet? Ik ben trots dat ik hier nu een onderdeel van mag zijn en dat ik ervoor kan zorgen dat nieuwe collega's hun plek bij ons vinden. Ik heb mijn plek gevonden.
SusanRecruiter

DHL Supply Chain in Nijmegen

Benieuwd hoe het is om te werken bij DHL Supply Chain? We nemen je graag mee op bezoek bij ons warehouse in Nijmegen.