Coen - Corporate Recruiter

Coen werkt sinds december 2020 als Corporate Recruiter bij DHL Express. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Endie - Koerier Amsterdam

Endie werkt sinds een jaar als koerier op ons service center in Amsterdam. Benieuwd naar zijn ervaringen tot nu toe? Lees dan snel verder!

Phieke - Koerier Eindhoven

Phieke werkt al meer dan 20 jaar als koerier voor DHL Express! Waarom ze deze baan nog steeds elke dag met plezier doet, vertelt ze jou graag! Lees snel verder!

Chi-Fei - Koerier Maastricht

Chi-Fei werkt al 4 jaar als koerier voor DHL Express in Maastricht. In 2019 is hij uitgeroepen tot beste koerier van Nederland! Zijn ervaring binnen de organisatie lees je hier!

Mounir - Supervisor Key Account Desk

Lees hier het verhaal van Mounir. Hij werkt sinds 2007 bij DHL Express en is trots op het bedrijf! Nieuwsgierig naar zijn ervaringen? Lees snel verder!

Ivo - Frontline Agent

Ivo werkt op ons Customer Service kantoor in Arnhem als Frontline Agent. Zijn verhaal lees je hier!

Antoon - Customs Advisor Application Support

Antoon werkt al vele jaren bij DHL Express als Senior Customs Support Agent en vertelt jou graag waarom werken bij DHL Express hem zo blij maakt. Lees snel verder!

Carla - Customs Senior Administrator Clearance

Carla werkt bij DHL Express als Senior Customs Clearance Administrator en vertelt jou heel graag waarom zij trots is om onderdeel te mogen zijn van deze organisatie!

Michel - Supervisor Key Account Desk

Michel werkt 9 jaar bij DHL. Hij is begonnen als backline agent en werkt nu als Supervisor van de Key Account Desk. Hoe hij daar gekomen is lees je hier!

Daniel - Backline Agent

Daniel werkt sinds 2018 als Backline Agent voor DHL Express in Amersfoort. Wil jij weten hoe hij dit ervaart? Lees dan snel verder!

Lucia - Marketing Communications Coordinator

Lucia werkt bij onze afdeling Marketing & Communicatie en dat betekent dat ze met haar team verantwoordelijk is voor de externe communicatie met klanten en ondersteuning van Sales. Hoe zij dit ervaart? Dat lees je hier.

Mels - Fietskoerier

Mels werkt als fietskoerier in het mooie Haarlem. Hij vertelt jou graag wat deze baan zo speciaal maakt voor hem. Lees hier zijn verhaal.

Kevin - Marketing Communication & Intelligence Manager

Kevin werkt bij DHL Express als Marketing Communication & Intelligence Manager en is in die rol samen met zijn team verantwoordelijk voor alle externe communicatie en geeft ook ondersteuning aan de collega's van Sales. Hoe hij DHL ervaart? Dat lees je hier!

Timothy - Supervisor Operations

Timothy werkt als Supervisor Operations op ons service center in Apeldoorn. Hij is daar verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de koeriers en helpt ook bij werving van nieuwe werknemers. Hoe hij dit ervaart? Dat lees je hier!

Barbra - Fietskoerier

Barbra werkt als fietskoerier op ons Service Center in Breda. Zij vertelt jou graag over deze mooie baan. Lees hier haar verhaal.

Joyce - Sales Development Manager

Joyce werkt sinds 2003 bij DHL Express en is nu als Sales Development Manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van haar sales collega's. Hoe zij dit ervaart binnen DHL Express? Dat lees je hier!

Steijn - Fietskoerier Amsterdam

Steijn is al sinds 2013 fietskoerier in Amsterdam. Hier lees je hoe zijn werkdag eruit ziet en wat zijn werk zo speciaal maakt.

Swen - Koerier Rotterdam-Den Haag

Swen werkt als koerier op ons servicecenter in Den Hoorn. Hij verruilde zijn leidinggevende functie om bij ons aan de slag te gaan als koerier. Lees hier zijn verhaal.

Joëlle - Same Day Specialist

Joëlle werkt als Same Day Specialist en daarnaast als co-facilitator in het CIS Trainingsteam. Lees hier hoe zij het werken bij DHL ervaart!

Kees - Fietskoerier Amsterdam

Kees Zwart is fietskoerier in onze hoofdstad. In deze blog lees jij wat hij van deze niet alledaagse baan vindt.

Sander - Supervisor Operations

Sander werkt als Supervisor Operations op ons service center in Eindhoven. Hij is daarbij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van de koeriers. Hoe hij dit ervaart? Dat lees je hier!

Laura - Recruiter

Laura werkt bij DHL Express op de afdeling HR als recruiter. Zij helpt ons de beste werknemers te vinden voor Maastricht, Eindhoven, Beringe, Breda en Utrecht. Hoe zij DHL Express ervaart? Dat lees je hier...

Stephanie - HR Business Partner

Na mijn functie van supervisor kreeg ik de kans om een stap richting HR te zetten en als recruiter, hoop ik natuurlijk nieuwe leuke collega’s aan het team toe te mogen toevoegen.

José - Customs Senior Administrator Clearance

Mijn naam is José Baaten en ik ben 51 jaar. Ik ben twintig jaar werkzaam bij DHL Express alwaar ik werk voor de afdeling customs.

Anucha - Business Analyst

Na afronding van mijn studie rechten, was ik nog steeds niet weg te slaan bij DHL Express. De gezellige informele werksfeer die er was, durfde ik niet op te geven.

Sanne - Marketing Applications Manager

Mijn naam is Sanne, ik ben 25 jaar en werk sinds 2015 voor DHL Express. In een jaar tijd ben ik van Koerier tot Marketing Applications Manager gegroeid.

Steven - Duty Manager Aviation

Vier jaar geleden kreeg ik tijdens mijn intro cursus een rondleiding door onze hub op Schiphol. Nu, vier jaar later, geef ik deze rondleidingen zelf en mag ik nieuwe werknemers binnen ons schitterende bedrijf verwelkomen.

Julian - Koerier Hoofddorp

Ik ben Julian van der Wouw. DHL Express had een erg mooi salaris, vooral voor iemand van mijn leeftijd en hele goede arbeidsvoorwaarden, vandaar dat het mijn interesse trok.

Martijn - Trainer

Inmiddels ben ik 4 jaar Trainer/Coördinator en geef ik door het hele land trainingen aan elke DHL medewerker; van Loods-medewerker tot directie-leden. Daarnaast kom ik nog wel eens in het buitenland voor trainingen en het opdoen van ervaring.

Linda - Online Marketing Manager

In 4 jaar tijd heb ik een local website, de online consumenten tool en een professioneel online landschap voor DHL Express Nederland mogen neerzetten. Waar lukt je dat nog meer binnen 4 jaar?!

Rob - Support Executive

Eigenlijk ben ik afgestudeerd als journalist. Na mijn afstuderen ben ik echter eerst bij DHL terecht gekomen. Een deadline halen is me vanwege de studie niet vreemd en als koerier haal je dagelijks honderden deadlines.

Jeroen - Support Executive

Jaar geleden wist ik niet goed wat ik wilde gaan doen. Het leek mij leuk om te werken als koerier. Dit is achteraf de beste keuze geweest voor mijn ontwikkeling en toekomst!

Loek - Recruiter

Loek werkt bij DHL Express op de afdeling HR als recruiter en is daar verantwoordelijk voor meerdere Service Centers!

Tom - Recruiter

Na 6 jaar bij een recruitmentbureau gewerkt te hebben de overstap gemaakt naar Corporate Recruiter. Nu verantwoordelijk voor Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle. Je leest hier hoe dat bevalt tot nu toe.

Nienke - Senior Indoor Sales Executive

September 2017 kwam Nienke via een vriendin terecht bij DHL Express op de Sales Afdeling. Benieuwd hoe dit ontstaan is en hoe haar loopbaan verloopt? Hieronder lees je meer!