AANDACHT, BELOOFD

Wil jij werken bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Bij DHL Express verzenden wij geen pakketten, maar verhalen naar 220 landen over de hele wereld. Of je nou werkt als koerier, supervisor, in de sales of op ons hoofdkantoor; jij maakt voor ons het verschil!

Customs

Als Customs medewerker, begrijp jij dit als geen ander. Jij helpt onze klanten door goed naar ze te luisteren en door samen met collega's in binnen- en buitenland ervoor te zorgen dat alle pakketten moeiteloos de wereld over gaan.

Koerier

Koerieren bij DHL Express is meer dan alleen rondrijden. Je maakt onze klanten blij met hun zendingen, die jij met veel plezier en op tijd aflevert. Ook ben je specialist. Je adviseert onze klanten over bijvoorbeeld douanezaken en veiligheidsregels.

Supervisor

Als supervisor zorg jij ervoor dat al onze medewerkers de beste service verlenen aan onze kanten. Hoe je dit doet? Door jouw team de aandacht te geven, die wij beloven.

Customer Service

Als Customer Service medewerker, begrijp jij dit als geen ander. Jij helpt onze klanten door goed naar ze te luisteren en samen met de klant en collega's in binnen- en buitenland op zoek te gaan naar een oplossing.

Great Place to Work for All!

Great Place to Work for All!

Bij DHL Express Nederland vinden wij het heel belangrijk dat we een Great Place to Work for All zijn! Daarom investeren wij graag in jouw geluk en hebben wij aandacht voor jou, beloofd.
Wat we bieden

Wat we bieden

We bieden je een werkgever met aandacht voor jou als persoon. Hierom investeren we in opleiding en ontwikkeling, goede primaire en secundaire voorwaarden en persoonlijke begeleiding. 

Video's

Great Place to Work

Dit jaar is DHL Express uitgeroepen tot de nummer 2 van Great Place to Work. Wij zijn een organisatie waar het fijn is om te werken voor iedereen!

Stephanie - rondleiding Aviation

Onze HR Business Partner Stephanie heeft een avond meegewerkt bij de collega's van Aviation. Hoe zo'n avond eruit ziet? Daar neemt ze jou heel graag in mee!

We are Customs

Wat is er voor nodig om onze zendingen probleemloos over de hele wereld te kunnen vliegen? Onze toegewijde collega's van Customs!

Verhalen van collega's

Coen - Corporate Recruiter

Coen werkt sinds december 2020 als Corporate Recruiter bij DHL Express. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Endie - Koerier Amsterdam

Endie werkt sinds een jaar als koerier op ons service center in Amsterdam. Benieuwd naar zijn ervaringen tot nu toe? Lees dan snel verder!

Phieke - Koerier Eindhoven

Phieke werkt al meer dan 20 jaar als koerier voor DHL Express! Waarom ze deze baan nog steeds elke dag met plezier doet, vertelt ze jou graag! Lees snel verder!

Alles over DHL Express

Top 5 leukste reacties van klanten in Corona tijd

Ben jij ook benieuwd naar hoe de afgelopen tijd was voor onze koeriers? Jelle is koerier bij ons op servicecenter Maastricht. Hij verteld over wat hij voor reacties tegenkwam!

De 5 eigenschappen van een goede supervisor

Het werk van een Supervisor bij DHL Express brengt genoeg uitdagingen met zich mee, maar welke eigenschappen zijn eigenlijk belangrijk om een goede supervisor te kunnen zijn? Roel vertelt jou er graag over!

Het internationale netwerk van DHL Express

DHL is actief in elk land ter wereld en mag daarom met recht het meest internationale bedrijf ter wereld worden genoemd. Hoe het netwerk van DHL Express eruit ziet? Dat vertelt Michel jou graag!