Aandacht, beloofd

Wil jij werken bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Bij DHL Express verzenden wij geen pakketten, maar verhalen naar 220 landen over de hele wereld. Of je nou werkt als koerier, supervisor, in de sales of op ons hoofdkantoor; jij maakt voor ons het verschil!
Wat we bieden

Wat we bieden

We bieden je een werkgever met aandacht voor jou als persoon. Hierom investeren we in opleiding en ontwikkeling, goede primaire en secundaire voorwaarden en persoonlijke begeleiding. 

Verhalen van collega's

Lucia - Marketing Communications Coordinator

Lucia werkt bij onze afdeling Marketing & Communicatie en dat betekent dat ze met haar team verantwoordelijk is voor de externe communicatie met klanten en ondersteuning van Sales. Hoe zij dit ervaart? Dat lees je hier.

Mels - Fietskoerier

Mels werkt als fietskoerier in het mooie Haarlem. Hij vertelt jou graag wat deze baan zo speciaal maakt voor hem. Lees hier zijn verhaal.

Kevin - Marketing Communication & Intelligence Manager

Kevin werkt bij DHL Express als Marketing Communication & Intelligence Manager en is in die rol samen met zijn team verantwoordelijk voor alle externe communicatie en geeft ook ondersteuning aan de collega's van Sales. Hoe hij DHL ervaart? Dat lees je hier!

Alles over DHL Express

De 5 eigenschappen van een goede supervisor

Het werk van een Supervisor bij DHL Express brengt genoeg uitdagingen met zich mee, maar welke eigenschappen zijn eigenlijk belangrijk om een goede supervisor te kunnen zijn? Roel vertelt jou er graag over!

Het internationale netwerk van DHL Express

DHL is actief in elk land ter wereld en mag daarom met recht het meest internationale bedrijf ter wereld worden genoemd. Hoe het netwerk van DHL Express eruit ziet? Dat vertelt Michel jou graag!

De Top 5 van grootste uitdagingen als fietskoerier

Het werk als fietskoerier biedt veel vrijheid en je kunt natuurlijk sporten tijdens je werk. Maar onze fietskoeriers komen onderweg ook regelmatig uitdagingen tegen. Nazib heeft de grootste uitdagingen voor jullie op een rijtje gezet.