Aandacht, beloofd

Wil jij werken bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Bij DHL Express verzenden wij geen pakketten, maar verhalen naar 220 landen over de hele wereld. Of je nou werkt als koerier, supervisor, in de sales of op ons hoofdkantoor; jij maakt voor ons het verschil!

Onze vacatures

Business Development Manager

Zit sales in jouw bloed en krijg jij een kick van het opsporen en implementeren van nieuwe klanten? Wil jij werken binnen een multinational omgeving waarbij de ontwikkelingen in de markt extreem innovatief zijn? Dan is deze vacature iets voor jou!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Gek op structureren, organiseren en het bieden van support? Wil je meer ervaring op doen binnen sales en verder duiken in de wereld van express logistiek en E-commerce? Dan is de vacature Commercieel Medewerker Binnendienst iets voor jou!

HR Business Partner

Wil jij als HR Business Partner aan de slag gaan bij de grootste logistieke dienstverlener ter wereld? Wil jij een grote mate van zelfstandigheid in handelen? Wil jij de sparringpartner worden van ons management en over belangrijke HR thema’s meedenken en meepraten?
Wat we bieden

Wat we bieden

We bieden je een werkgever met aandacht voor jou als persoon. Hierom investeren we in opleiding en ontwikkeling, goede primaire en secundaire voorwaarden en persoonlijke begeleiding. 

Verhalen van collega's

Marcel - Operations Supervisor Zwolle

Mijn naam is Marcel, supervisor bij DHL Express Zwolle. Toen er een plekje vrijkwam, ben ik back-up supervisor in Apeldoorn geworden en daarna voor het “echt” supervisor geworden bij DHL Express in Zwolle

Stephanie - Recruiter

Na mijn functie van supervisor kreeg ik de kans om een stap richting HR te zetten en als recruiter, hoop ik natuurlijk nieuwe leuke collega’s aan het team toe te mogen toevoegen.

Marije - Senior HR Business Partner

Ik heb heel veel mooie herinneringen aan DHL en elke dag komen er weer nieuwe bij. Ooit heb ik eens een speciale zending persoonlijk mogen bezorgen in Abu Dhabi.

Alles over DHL Express

Waarom wil je stage lopen bij DHL Express?

Jeremy is bij ons begonnen als parttime koerier en is tijdens zijn studie Logistics Engineering een stage bij ons gestart.

Courier Challenge

Eén keer per jaar organiseren wij een wedstrijd, waarin wij de beste koerier én beste fietskoerier verkiezen. De winnaar mag door naar de wedstrijd voor Europa!

Marijn - Go Green Specialist

Marijn is 7 jaar geleden bij DHL Express begonnen als parttime koerier. Er zijn veel fietskoeriers geworven sinds zijn ‘GoGreen-projecten’ en veel bussen hebben plek gemaakt voor elektrische bussen.