Subcontractors

Welkom op de subcontracting pagina van DHL!

DHL is marktleider in  logistiek en staat voor kwaliteit, service en innovatieve oplossingen. Maar DHL wil niet alleen de grootste zijn, maar ook de beste. Dit uit zich in een steeds groeiende kring van tevreden klanten. Om  klanten flexibiliteit en kwaliteit te blijven garanderen is DHL  op zoek naar vervoerders  die samen met de vaste medewerkers  de continue stroom aan  pakketten, spoedopdrachten en cargoritten kunnen  uitvoeren. Dagelijks heeft DHL  een naam hoog te houden en verwachtingen te overtreffen.

Als subcontractor (subco) van DHL heeft u alle voordelen die een grote organisatie biedt aan een zelfstandig ondernemer. Denkt u maar eens aan een collectieve afspraak voor het aanschaffen van bestelwagens  of afsluiten van verzekeringen.

Als subcontractor en servicepartner van  DHL bent u ons visitekaartje. Dat betekent dat u bij iedere levering de klant weer aangenaam dient te verrassen met het serviceniveau van DHL. Daarom vinden wij het van groot belang dat u de kleuren van DHL zowel in uiterlijk en gedrag  uitdraagt. Om dit te bereiken, wordt u als chauffeur of worden uw chauffeurs opgeleid tot gekwalificeerde DHL- chauffeurs.

Om als subcontractor voor DHL aan de slag te gaan, voldoet  u tenminste  aan de volgende voorwaarden:

  • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • BTW verklaring omtrent hoedanigheid belastingplichtige
  • Eurovergunning van stichting NIWO
  • Recente VAR-verklaring
  • Verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst
  • Vervoerderaansprakelijkheidsverzekering.
  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.
  • Verklaring omtrent gedrag

Verder  bent u servicegericht, klantvriendelijk, representatief, en flexibel. Herkent u zich in dit profiel? Schrijft u dan in als mogelijke vervoerder.

DHL Parcel ( NIWO vergunning verplicht)
Als subcontractor voor DHL Express Day Definite, rijdt u van maandag tot en met vrijdag in een vast postcodegebied. Daarbij zijn kwaliteit en servicegerichtheid van groot belang. De chauffeurs vertrekken dagelijks rond 8.00 uur vanaf de vestiging  om de pakketten af te leveren. De ontvangers van de zendingen zijn veelal winkels en industriebedrijven. U wordt betaald per succesvolle stop.  De vergoeding per stop is gebiedsafhankelijk.

DHL Freight ( NIWO vergunning verplicht)
Binnen DHL Freight Euroline Domestic worden diverse soorten transport georganiseerd. Van de distributie van Wit- en Bruingoed producten tot en met Volle wagenladingen papier of koopmansgoederen. Voor de uitvoering van deze transporten maakt Euroline Domestic gebruik van subcontractors die met een eigen bakwagen, trekker, trekker+trailer of motorwagen + aanhanger in de Benelux variabel de opgegeven transporten verrichten. Communicatie van de opdrachten gebeurt met een boord computer waarin ook alle tijden en opmerkingen worden geregistreerd. Daarnaast worden ritten op one way basis uitbesteed.

Subcontractor worden?
Neem contact op