Chauffeurs

Zowel op de weg als bij klanten aan de deur, ben jíj het visitekaartje van DHL. Dat betekent dat je als chauffeur respectvol met klanten omgaat en dat je wagen er op elk moment piekfijn uitziet. Als DHL-chauffeur heb je dus een belangrijke rol, in een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Profiel

In Nederland opereert DHL in alle regio’s. De kans is dus groot dat je als chauffeur niet al te ver van huis hoeft. Om chauffeur bij DHL te worden heb je minimaal vmbo-niveau, een rijbewijs B en professionele rijervaring als bijrijder, buitendienstmedewerker, koerier of chauffeur. Bezit van rijbewijs C en/of CCVB is absoluut een pre.

Werk

Met je vracht- of bestelauto rijd jij als chauffeur je dagelijkse route langs onze klanten. Dat zijn grote en kleine bedrijven, maar ook particulieren. Bij voorkeur tijdens gewone kantooruren, waarbij je zoveel mogelijk je eigen dagindeling bepaalt.

Slim!

Als chauffeur weet je feilloos en veilig de snelste weg te vinden, om op tijd je vracht af te leveren. Maar er is meer: als chauffeur weet je ook je vracht- of bestelauto slim te laden, zodat je zo efficiënt mogelijk werkt.

Vrijheid

Aantrekkelijk aan deze baan zijn de vrijheid en de afwisseling, met de zekerheid en prima arbeidsvoorwaarden die alleen een grote werkgever als DHL je kan bieden. Als chauffeur bij DHL kun je, als je wilt, fulltime werken. Daar hoort een goed salaris bij, plus prima arbeidsvoorwaarden met kans op een bonus.