Sollicitatieprocedure

In onze dienstverlening zijn we snel, en dat proberen we in onze sollicitatieprocedure ook te zijn. Binnen 1 week na de sluitingstermijn van de vacature kun je reactie van ons verwachten.

Op weg naar je contract

Als je bij ons solliciteert, dan krijg je een digitale bevestiging van ontvangst van het door jou ingevulde online sollicitatieformulier. Binnen 1 week na de sluitingstermijn van de vacature kun je reactie van ons verwachten. Zien we raakvlakken, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.
Tijdens het eerste gesprek zal je met je toekomstige manager in gesprek gaan. Is de uitkomst voor ons beiden positief, dan volgt er meestal een vervolggesprek. Uiterlijk na een week krijg je bericht of wij met jou willen doorgaan. Eventueel kan een assessment deel uitmaken van de procedure. De sollicitatieprocedure eindigt met een arbeidsvoorwaardengesprek.
Als er geen match is bewaren we je gegevens een jaar voor eventuele andere vacatures. Staat er op dit moment geen vacature op onze site waarin jij interesse hebt, dan kun je altijd nog de jobalert activeren zodat je automatisch bericht krijgt als zich banen aandienen die wel aan je eisen voldoen.

Goed om te weten

Voor sommige functies is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Bij de gemeente waarin je woont kun je deze VOG aanvragen.