Bij DHL kan je alle kanten op

DHL is voor jou een bekende naam op de Nederlandse wegen. Maar wist je ook dat DHL opereert in meer dan 220 landen waar bij elkaar ruim 275.000 mensen werken? Alleen al in Nederland zijn we met meer dan 8000 medewerkers vanuit ruim 70 vestigingen actief voor duizenden klanten. Dat betekent ook dat je in veruit de meeste functies in je eigen regio bij DHL aan de slag kunt.

Over ons

DHL is een dienstverlenende organisatie. Maar in welke stijl doen we dat? DHL-ers kunnen zich vooral van service onderscheiden van concurrenten. Met elkaar werken we dagelijks aan DHL’s betrouwbaarheid.

Onze organisatie heeft verschillende afdelingen. De grootste is de operationele logistieke afdeling, hier werken medewerkers aan de logistieke stroom van goederen. Dit kan zijn in de loods, als kwaliteit controleur, als douane-expert, enz.

Daarnaast hebben we ook functionele afdelingen. De functionele afdelingen ondersteunen de Business Units en formuleren strategische plannen en uitvoerende beleidsprocedures. Denk hierbij aan Marketing & Sales, Finance, IT, Human Resources, Operations en Procurement & Quality.  Alle afdelingen hebben vertegenwoordigers werkzaam op het hoofdkantoor en de overige vestigingen.  Sommige afdelingen zijn zogenoemde ‘shared services’ en werken dus voor alle business units met eigen taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden.